tisdag 27 augusti 2013

Just getting started - Justin BieberJag gjorde min bokredovisning på ett annat sätt men jag har även texten som är här nedanför.

Innehåll
  • Turnen genom hela världen
  • Att jobba hårt och nå sina drömmar
  • Min Familj och Upp växt
  • Kändis Livet - För och nackdelar
  • Fansen/Beliebers och deras betydelser för honom
oken handlar många saker i Justins liv. Han skrev boken under 2011. Han beskriver sin resa från när han blev blev upptäckt, på youtube vid 12 år ålder, och resan framåt till hans enorma framgångar. Han beskriver betydelsen av sin familj och hur dom har stöttat han till var han är idag. I boken berättar han om olika milstolpar i karriären som t.ex att sälja ut 2 st Madison square garden på 30 sekunder och att få sjunga för presidenten Barack Obama. Han beskriver tydligt hur han tänker och planerar för att nå sina mål. Han upprepar flera gånger hur tacksam är för sina fans och Beliebers. Det finns många fina bilder i boken från turnén och hans privatliv.

Justin skriver mycket om att ha ett starkt motto så man kan nå sina drömmar!

”Jag vill bli framgångsrik och vara riktigt bra på det jag gör. Jag vill bli bäst. För att klara det måste jag jobba så hårt jag kan, vara schyst mot andra och behandla dem med respekt.” - Justin Bieber

Jag kan inte annat än att hålla med.

Det genomgående budskapet som Justin vill förmedla till läsaren är att man aldrig ska ge upp sina drömmar, vilket han aldrig gjort.Jag tycker som Justin  att allt är möjligt om man har viljan och  vill kämpa för att nå upp till sina mål. Han visar oss i boken att han är en bra förebild för unga som har det svårt men genom honom kan känna hopp och tillfölit för sin framtid .
Vi följer honom på turné genom hela världen och man fascineras över allt han får se och göra. Samtidigt tänker jag att det måste vara väldigt tufft och ibland svårt att vara ifrån sin familj under så långa perioder när man inte är äldre än 18 som han var då han skrev boken.
Boken visade att man aldrig ska ge upp sina drömmar och att man ska to på sig själv och jag blir väldigt inspirerad och glad av känslan att allt är även möjligt för mig.                 Jag rekommenderar verkligen den här boken om du vill ha en bok som på ett intressant sätt beskriver Justin Biebers framgångs saga.

1 kommentar:

  1. Verkligen kul att du valde att redovisa din bok på ett annat sätt! Jag ser inte riktigt hur du har följt instruktionerna till redovisningen - kan vara bra att tänka på till nästa gång.

    SvaraRadera